Fudbal

Direktno.rs

15. 09. 2024. 08:39 0

Fudbaler napustio Zvezdu pred početak LŠ (FOTO)

Nakon što je Nemanja Stojić prvi doživeo sličnu sudbinu i posle dolaska u Crvenu zvezdu tokom leta, odmah prodat u Izrael, beogradski klub je uspeo da reši i "slučaj" Pume Rodrigeza. Fudbaler je pozajmljen meksičkom Huarezu.

Krilni igrač iz Paname je prosleđen na jednogodišnju pozajmicu, a detalji iste nisu poznati. Tako je stavljena tačka na sagu, pošto su pregovori sa Klub Amerikom i Leonom prethodno propali. Posao je završen u poslednjim momentima prelaznog roka u Meksiku.

Puma je početkom jula Famalikau plaćen 2.000.000 evra i došao je kao veliko pojačanje u borbi za Ligu šampiona. Ipak, njegov učinak nije zadovoljio čelnike, pa je na šest mečeva dao gol i upisao dve asistencije.

Njegov odlazak najavio je nedavno i selektor Paname Tomas Kristiansen, istakavši da je odnos sa Zvezdom zahladneo. U Huarezu su Pumu dočekali sa zadovoljstvom i videćemo da li će on uspeti da zaradi povratnu kartu na "Rajko Mitić".

Crvena zveza je u subotu porazila Napredak sa 2:0 i tako najavila početak kampanje u Ligi šampiona. Za početak u utorak u Beograd dolazi Benfika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati