Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

11. 09. 2024. 16:32 0

Golman Argentine u besu napravio skandal posle poraza (VIDEO)

Golman Argentine Emilijano Martinez nije se proslavio posle utakmice sa Kolumbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026.

Kolumbija je u osmom kolu kvalifikacija pobedila Argentinu sa 2:1 na svom terenu, golovima Jersona Moskere i Hamesa Rodrigeza.

Moskera je pogodio u 25. minutu, Rodrigez je realizovao penal u 60, Martinez i saigrači su bili pod pritiskom zvižduka i buke sa tribina, pa gol Nikolasa Gonzalesa nije bio dovoljan svetskom šampionu za bolji rezultat.

Koliko je nakon toga bilo nervoze u redovima Argentine, pokazala je i reakcija Martineza koji je u besu šakom udario kameru.

Snimatelje je možda prišao suviše blizu temperamentnom golmanu koji je više puta spasavao Argentinu u ključnim momentima na velikim takmičenjima.

Dok su se "gaučosi" pozdravljali sa protivnicima na sredini igrališta, Martinezu je ta blizina kamere smetala i napravio je incident.

On je i poznat kao neko ko ume da izazove buru, da se ponaša, ili slavi provokativno, ponekad i preko granice uvredljivog za protivnika.

Sada je svakako preterao, mada za sada nije poznato da li će zbog toga snositi i posledice i biti kažnjen.

Argentini ovaj poraz nije toliko smetao pošto je i dalje prva u kvalifikacionoj grupi sa 18 bodova posle osam odigranih utakmica. Kolumbija je drugoplasirana sa 16 bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati