Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

06. 09. 2024. 22:47 0

Italijani furiozni protiv Francuza na Parku prinčeva

Fudbaleri Italije uspeli su da naprave veliki preokret nakon epohalno lošeg starta utakmice, kada su nakon samo 13 sekundi primili pogodak, na grešku jednog od defanzivaca. Nakon 90 minuta savladali su selekciju Francuske rezultatom 3:1 u Ligi nacija.

Prošlo je samo 13 sekundi od momenta kada je sudija dunuo u pištaljku kako bi počeli meč, do postignutog gola. Francuzi su odmah ušli u jak presing, a grešku je za Italijane napravio Đovani di Lorenco, koji je potpuno nejasno propustio loptu. To je iskoristio mladi Bredli Bakola, koji je solirao do kraja i savladao nemoćnog Donarumu.

Nakon toga je usledila kanonada, tri gola su Italijani postigli, a Francuzi nisu znali šta ih je snašlo. Prvi od ta tri pao je u 30. minutu meča, a strelac je bio Dimarko. Potom je Fratesi doneo prednost u 50. minutu, da bi potpunu rapsodiju zaključio Raspadori u 74. minutu utakmice.

Ovo donosi prva tri boda Italijanima i to u prvom meču protiv velikog rivala. Pravi klasik je otišao u njihovu korist i sada prvo mesto dele sa Belgijancima, koji su salvadali Izrael istim rezultatom kao i Italijani Francuze.

Od ostalih mečeva treba istaći onaj između Slovenije i Austrije u Ligi B, trećoj grupi, koji je završen remijem, rezultatom 1:1.

Šeško je iz penala doneo prednost Sloveniji u 16. minutu, da bi izjednačenje doneo Lajmer u 28. minutu meča.

Ostali rezultati

Kazahstan - Norveška 0:0

Island - Crna Gora 2:0

Vels - Turska 0:0

Litvanija - Kipar 0:1

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati