Fudbal

Direktno.rs

02. 09. 2024. 10:47 15

Piksi: Hteli su da naprave alkoholičara od mene

Fudbalsku reprezentaciju Srbije narednih dana očekuju mečevi u A diviziji Lige nacija protiv Španije i Danske, a tim povodom selektor Dragan Stojković Piksi održao je konferenciju za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

"Orlovi" će 5. septembra dočekati Španiju, a potom 9. gostovati Danskoj, a Piksi je izneo svoje utiske.

Govorio je selektor o raznim temama, a dotakao se i pisanja beogradskih medija o tuči u kojoj je učestvovao reprezentativni golman Vanja Milinković Savić tokom Eura u Nemačkoj.

- Da budem iskren prema javnosti, javnost mora da zna istinu. Niti ja guram probleme pod tepih, nikakve tuče nije bilo, nikakvog fizičkog kontakta nije bilo. Meni je kasnije rečeno, jer ja za to nisam znao. Ja nemam razloga to da krijem. Verujte mi da ne krijem to, ne... Desio se jedan verbalni konflikt, "šta radiš tu, nisi tu, treba da budeš tamo"... Napravi se onda priča, jer nemaš rezultat. Svaka sitnica može da ugrozi integritet i identitet pojedinca. Dobro se završilo, nije bilo kontakta, ali ružno je da čujete da se nešto desilo. To se dešava, na ulici vas neko izvređa i dođe do nemile scene - rekao je Stojković i dodao:

- Igrači moraju da vode računa, da gledaju kada idu, gde idu. Ipak nosimo neku odgovornost, kao što ja moram da pazim šta ću reći, iako neko hoće da me napravi alkoholičarem, što je apsurd, ja tu vrstu izražavanja ne mogu da razumem uz svo nezadovoljstvo i frustraciju. Ja nisam pristalica alkohola, ja ga ne konzumiram, ali nemam protiv ljudi koje to rade. To je neka vrsta zadovoljstva, ne treba da mi se kače karakteristike sa kojima nemam veze. Nije bilo tuče ili nečega što je ružno - rekao je Stojković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati