Fudbal

Direktno.rs

07. 10. 2024. 10:49 1

Stojković otkrio zašto na spisku nema Vlahovića i Sergeja

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje pripreme za utakmice protiv Švajcarske i Španije u A diviziji Lige nacija, a tim povodom medijima se obratio selektor Dragan Stojković Piksi.

Na samom početku selektor Stojković je dobio pitanje o Dušanu Vlahoviću, Sergeju Milinkoviću Saviću, kao i o Aleksandru Mitroviću.

- Da javnosti objasnim situaciju oko ovih igrača koje smo pomenuli. Njihov nedolazak je zajednički dogovor između mene i njih, naravno da smo razgovarali, obavio sam razgovor sa Dušanom Vlahovićem. Bili su to privatni, familijarni problemi, u to ne ulazim. Ono kada može da ih reši je vreme kada je reprezentativna pauza, ja to poštujem. Ono što javnost treba da zna, jeste da nisu problem ni reprezentacija, ni Savez, ni selektor. Što se tiče Sergeja, takođe sam razgovarao sa njim i doneli smo odluku da preskoči ovaj termin. Verujem da će već u novembru biti na psihičkom planu spreman da se priključi reprezentaciji. To je dogovor između mene i njih. Za Vlahovića mislim da za sledeće okupljanje neće biti problema, ali videćemo, naravno - istakao je Stojković i nastavio:

- Što se Mitrovića tiče, pričao sam sa njim. Ja pre objavljivanja spiska obavljam razgovore sa dosta igrača, da bih video u kom su stanju, što se povreda tiče, kako se osećaju. Direktno dobijem informaciju i potvrdu sa njihove strane po pitanju njihovog stanja. Na osnovu toga se pravi spisak i stavljaju se igrači ili se ne stavljaju. Bilo bi ružno da ih stavim na spisak, a oni ne dođu. Mitrović je potvrdio da se oseća odlično, da više nema problema sa zadnjom ložom kao prošlog meseca. Imao je rehabilitacije, nije mogao te utakmice da igra, ali je bolja situacija nego pre mesec dana. Da stavljam tvoje ime na spisak ili ne, rekao mi je naravno. Rekao je da dolazi danas kao i svi drugi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati