Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

01. 08. 2024. 18:23 7

Ostavka u Radničkom nakon eliminacije iz Evrope

Direktor Fudbalskog kluba Radnički 1923 Igor Konatar podneo je ostavku nakon ispadanja kragujevačkog kluba iz kvalifikacija za Ligu konferencije.

Bolji u dvomeču bio je Mornar iz Bara, a u revanšu u Podgorici izvodili su se penali nakon kojih su "đavoli" neslavno završili prvo, istorijsko učešće u Evropi.

"Posle jučerašnjeg poraza u Podgorici, osećam moralnu odgovornost da kao direktor prvi podnosem ostavku. Očekivali smo pobedu, baš kao što sada osećam da smo izneverili naše verne navijače i ljubitelje fudbala. Smatram da sam prvi od koga se očekuje da preuzme odgovornost za pretrpljeni poraz, koji doživljavam kao veliku bruku za klub, grad i državu. Nastala situacija je nešto što me, žargonski rečeno, "razjeda" i upravo takvo osećanje je razlog čina, koji ću odmah po povratku sa odmora, odnosno, narednih nekoliko dana i praktično realizovati. Časno sam i sa velikim namerama ušao u upravnu strukturu ovog kluba, postigli smo mnogo, ali sam lično očekivao mnogo više. Sve sto sam obećao u vezi sa rekonstrukcijom našeg stadiona, završiću do kraja, u toku otkaznog roka od 30 dana.

Ovo je vrsta moralne obaveze koju osećam u sebi, da preuzmem odgovornost i dam ostavku na funkciju direktora, ne ulazeći u to čija je najveća odgovornost za ovakav rezultat i poraz naše ekipe.

Zahvaljujem se svima na podršci koja nam je ukazana, a FK Radnički 1923, čiji navijač ostajem i dalje, želim mnogo uspeha na svim poljima u predstojećem periodu", navodi se u saopštenju Igora Konatara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati