Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

28. 07. 2024. 11:06 0

Partizan je MNOGO uložio u Grimalda

Osmo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku - Žoao Grimaldo (21) iz Sporting Kristala, biće jedno od većih ulaganja crno-belih kada su u pitanju ulazni transferi, ali ne i najveće.

Peruanac koji pokriva krilne pozicije premašuje obeštećenje od 1.000.000 evra, a u Humskoj veruju da su zapravo s pravom uložili u projekat, koji bi u perspektivi mogao da donese i rezultate i novac od prodaje kada za to dođe vreme.

Konkretno, Partizan će pomenutom Sporting Kristalu isplatiti obeštećenje od 1.400.000 evra u nekoliko rata. Uz to, crno-beli su se obavezali da će peruanskom klubu dodati i 15 odsto procenata od budućeg transfera Grimalda iz Humske i tu se aranžman sa klubom iz koga dolazi fudbaler završava.

Što se samog Grimalda tiče, fudbaler će potpisati ugovor na četiri godine, pošto, naravno prođe neophodne medicinske preglede i testiranja, koja su u Humskoj, još iz mandata Igora Duljaja i propusta sa Nikolom Miličićem, izuzetno rigorozni. I, dobrim delom ih sprovodi jedan od najboljih svetskih stručnjaka za fizičku pripremu Andreja Milutinović.

Grimaldo na pomenute preglede u Srbiju stiže u ponedeljak i, ukoliko sve bude protekne kako su u Humskoj zamislili, trebalo bi da bude predstavljen dan kasnije, ali s obzirom na činjenicu da stiže između dva evropska meča istog kola, biće u konkurenciji za stastav narednog vikenda, u prvenstvenom duelu sa IMT.

Peruanac je zapravo targetiran za narednu fazu evropskih kvalifikacija, koju će crno-beli, jasno je već posle prvog susreta sa Dinamom iz Kijeva, nastaviti u Ligi Evrope i neće biti jedini. Jer, Partizan uveliko radi na pronalaženju rešenja u veznom redu, ali i napadu, pripremajući se za život posle izvesnog odlaska Mateusa Saldanje.

Takođe, očekuje se da, usled transfera Grimalda u Humsku, neko od postojećih krila iz aktuelnog kadra napusti tim do kraja letnjeg prelaznog roka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati