Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

04. 07. 2024. 11:07 3

Radonjić izvređao navijača: "J****o vas gde stignemo" (FOTO)

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić ušao je u sukob sa jednim navijačem na društvenim mrežama, nakon što ga je ovaj vređao i poručio mu da je "najgori ikada."

Radonjić je, naime, sa velikim oduševljenjem prihvatio objavu Evrolige da je Kodi Miler-Mekintajer došao u Crvenu zvezdu, da bi potom dobio direktnu poruku na tu svoju ojavu.

- Ti si najgori srpski igrač ikada - pisalo je u poruci za Radonjića, dok povremeni reprezentativac Srbije nije ostao dužan:

- Pali sektašu. Je***o vas gde god stignemo, slino!

Radonjić je poznat po tome što koristi svaku priliku da uživo gleda mečeve Zvezde u košarci, nedavno je bio i u društvu beka crveno-belih Nemanje Nedovića, dok je i dalje aktuelan kao pojačanje šampiona Srbije.

U Zvezdi nikad nisu krili da bi voleli ponovo da ga vide u klubu, čak je i generalni direktor Zvezdan Terzić za Telegraf nedavno poručio da su mu vrata otvorena, ali tu se pita i Majorka koja ima pravo otkupa od Torina. Kao i "bikovi", čiji je Radonjić član.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati