Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

24. 06. 2024. 13:00 2

Skandal: Sprema se "nameštaljka" na EP

Bivši reprezentativac Rumunije Danut Lupu šokantnom izjavom izazvao je neviđenu buru u fudbalskoj javnosti. Grupna faza Evropskog prvenstva u fudbalu ulazi u svoju završnicu. Igraju se utakmice odlučujućeg 3. kola u grupama i uskoro ćemo saznati sve učesnike osmine finala.

Najzanimljivije će biti u grupi E gde su smeštene Belgija, Slovačka, Rumunija i Ukrajina. Naime, sve selekcije imaju po tri osvojena boda pred poslednje kolo grupne faze, a okršaj između Slovačke i Rumunije biće pod posebnom lupom fudbalske javnosti jer i jednima i drugima odgovara isti ishod - remi!

Sve oči su uprte u ovaj meč, jer mnogi veruju da su Rumunija i Slovačka postigle dogovor i da će se meč završiti nerešenim rezultatom.

Dodatnu prašinu podigao je bivši reprezentativac Rumunije Danut Lupu, koji je izjavio da je dogovoren nerešen rezultat, koji obe selekcije vodi u osminu finala.

- Kvalifikovaćemo se u osminu finala. Remi sa Slovačkom, sve je dogovoreno. Bila bi šteta da obe selekcije ne prođu. Zašto rizikovati? Na tom nivou igrači se odlično poznaju i slažu. Zašto onda rizikovati da neko nesrećan ode kući - rekao je Lupu za rumunske medije.

Sumnju u regularnost ove utakmice unosi i kvota na nerešen ishod u kladionicama. Nikada ranije na velikim takmičenjima nije zabeležena manja kvota na X. Iz sata u sat strmoglavo pada i trenutno je samo 1.90!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Gde si komšo?

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati