Fudbal

Direktno.rs

17. 06. 2024. 10:52 0

Sautgejt doživeo da ga proziva trener Junajteda

Englezi su ostvarili startnu pobedu na Evropskom prvenstvu protiv Srbije, ali mediji i javnost na Ostrvu zabrinuti su posle prvog meča Gordog Albiona u Nemačkoj.

Engleska je pogotkom Džuda Belingema savladala Srbiju sa 1:0 u prvom kolu C grupe Evropskog prvenstva, ispostavilo se da je gol prvotimca Real Madrida iz 13. minuta bio i jedini na meču u Gelzenkirhenu.

Pristalice Gordog Albiona već su iskazale priličnu zabrinutost, uz naglasak da su Nemačka i Španija od starta pokazale veliki kvalitet, da Francuzi tek treba da krenu u takmičenje utakmicom protiv Austrije…

Erik ten Hag, menadžer Mančester junajteda, bio je gost komentator jedne TV kuće u Holandiji, a imao je šta da kaže o igri Engleske, uz ocenu da je bila izuzetno pasivna.

- U prvom poluvremenu uživao sam samo u Džudu Belingemu. Vodio je Englesku i izgledao je da igra na višem nivou od svih ostalih igrača. Engleska je igrala veoma pasivno. Video sam da se stalno vraćaju nazad i pustili su Srbiju da ih napada - rekao je Ten Hag.

Zatim je holandski stručnjak izneo i kritike na račun pripreme utakmice Gereta Sautgejta.

- Englezi su poveli i onda je Sautgejt odlučio da se kocka, nije napadao, nego je pustio Srbiju da kontroliše igru, a napred ako nešto uradi - uradi.

Prokomentarisao je Ten Hag i svoj status u Junajtedu.

- Klub i ja još nismo dogovorili novi ugovor. Nije to tako lagano i moramo da razgovaramo o tome. Rekli su mi da su razgovarali sa Tuhelom, ali na kraju su došli do zaključka da već imaju najboljeg trenera - rekao je Ten Hag, koji je još dodao:

- Da, prekinuli su me dok sam odmarao, jer su iznenada odlučili da se pojave pred mojim vratima dok sam bio na odmoru. Našli su me na Ibici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati