Fudbal

[ Izvor: Visoko.ba ]

09. 06. 2024. 10:58 0

SKANDAL Tuča na meču juniora, dečak završio u bolnici (VIDEO)

Ovaj region kao da ne može bez ružnih scena na fudbalskim mečevima, a ovoga puta do sukoba je došlo na meču juniora u Bosni i Hercegovini, konkretnije u Foči.

Kako prenosi portal Visoko.ba, napadnuti su juniori visočke Bosne, a mladi igrači do 19 godina gostovali su ekipi Sutjeske.

Pri vođstvu Bosne od 6:4 došlo je do prekida i sukoba na terenu, a pomenuti portal prenosi da je fudbaler gostujućeg tima Ibrahim Osmanović završio u bolnici.

Ove neprijatne scene prokomentarisao je i gradonačelnik Visokog Mirza Ganić.

- Čim sam video informaciju u medijima, odmah sam pozvao predstavnika našeg kluba koji se nalazio u bolnici sa Ibrahimom. Razgovarali smo kratko i na svu sreću rekao mi je nakon početnog šoka da se dobro oseća i da upravo ide u policiju kako bi dao izjavu. Osuđujem ovaj čin i nadam se da će policija uraditi svoj posao kako treba, s obzirom na to da je objavljena i slika i video napadača, a našem Ibri i ostalim igračima NK Bosna želim srećan put do Visokog - rekao je Ganić za Visoko.ba.

Ogorčen napadom na mlade fudbalere je i potpredsednik NK Bosna Visoko Adnan Jašarspahić.

- Razgovarali smo s igračem Osmanovićem dok je još bio u bolnici i čekao nalaze pregleda. Rekao mi je da je najgore bilo dok je ležao na zemlji kada je osetio udarce i izgubio svest. Uz sve to, od siline udarca ovog očito psihički poremećenog čoveka, koji je nasrnuo na dete, slomljen mu je i jedan zub - istakao je Jašarspahić za Visoko.ba.

Policija je sada na potezu, pošto su izjave od nekih aktera već uzete.

Inače, oglasio se i FK Sutjeska iz Foče, koji je osudio nasilje i nekulturno ponašanje navijača, a u saopštenju je naglašeno da je ovaj incident naštetio ugledu kluba i grada, te je upućeno i izvinjenje prijateljima iz Bosne.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati