Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

08. 06. 2024. 21:48 1

Vlahović otkrio šta mu je Ibra rekao posle meča

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Švedsku sa 3:0, u poslednjem pripremnom meču pred odlazak na Evropsko prvenstvo. "Orlovi" su slavili golovima Milinkovića Savića, Tadića i Mitrovića.

Posle ovog meča utiske izneo je Dušan Vlahović. Napadač je naveo da je pobeda došla u pravom trenutku, te da je značajna na polju samopouzdanja.

- Ovo je ipak bila priprema za ono što nas očekuje. Očekuju nas tri jako teške utakmice, ali spremni smo. Imali smo dosta vremena za pripreme, imaćemo još pet, šest dana tako da, spremni smo - rekao je Vlahović.

Iako nije postigao pogodak, odigrao je veoma dobar meč, te je napomenuo da mu prija promena formacije.

- Mislim da smo malo i navikli, igramo već duži vremenski period tako, ali na nama je da se adaptiramo na odluke selektora i kako on odluči - tako ćemo igrati - nastavio je Vlahović.

Govorio je centarfor reprezentacije Srbije i o predstojećem Evropskom prvenstvu.

- Očekujemo borbenu Srbiju. Imamo prvu utakmicu protiv Engleske koja je jedna od najvećih favorita na turniru i sigurno jedna od najboljih selekcija na svetu, tako da biće sigurno jako teško, ali nećemo se predavati. Korak po korak, pa ćemo videti dokle ćemo dogurati - rekao je napadač Juventusa.

Reprezentativnu karijeru je na utakmici sa Srbijom završio Zlatan Ibrahimović. Vlahović je istakao da se sa legendarnim napadačem video nakon ceremonije.

- Jesam, jesam, videli smo se kada je završio ceremoniju. Za mene je to jako poseban momenat zato što smo se već par puta sreli i kao da živim dečački san. Ja sam odrastao uz njega, uz te neke igrače i sigurno da je jako lepo. On je danas završio reprezentativnu karijeru, želim mu svu sreću u onome što će raditi dalje, i nadam se da ćemo se sresti još neki put - rekao je Dušan Vlahović.

Za kraj je i otkrio šta mu je Ibrahimović poželeo na Euru.

- Poželeo mi je sreću i da postižem golove - završio je pouzdani napadač.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati