Fudbal

N. O.

05. 06. 2024. 20:57 0

Iznenađenje za Modrića: Sačekala ga torta (VIDEO)

Najboljem svetskom igraču iz 2018. godine Luki Modriću saigrači iz reprezentacije i čelnici Fudbalskog saveza Hrvatske priredili su iznenađenje, kada se priključio ekipi na pripremama na "Rujevici".

Kapiten "vatrenih" došao je u Rijeku posle osvojene šeste titule prvaka Evrope sa ekipom Real Madrida, čime je postao najtrofejniji igrač u istoriji španskog kluba, dugoj 122 godine.

Na zajedničkom ručku, uz dobrodošlicu predsednika Fudbalskog saveza Hrvatske Marijana Kustića, saigrača i menadžerke tima Ive Olivari, u Lukinu čast je poslužena i posebna torta, ukrašena motivima Lige šampiona. 

 - Hvala svima na čestitkama, iako ne volim iznenađenja - našalio se proslavljeni fudbaler, koji je nedavno doneo odluku da nastavi da nosi dres kraljevskog kluba.. 

- Hvala i na lepom iznenađenju i u sobi - rekao je Luka, i dodao:

- Čestitam svima na fenomenalnim sezonama koje ste imali. Treba sve to preneti ovde, biti zajedno, pokazati zajedništvo koje nas je uvek krasilo, pogotovo na velikim takmičenjima, od prvog do poslednjeg, bez obzira na to koji će manje ili više igrati. Moramo da budemo kao porodica, kao što smo bili i do sada, dati maksimum, verovati jer imamo kvalitet - istakao je Modrić, praćen ovacijama saigrača.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati