Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

04. 06. 2024. 08:59 1

Milojević našao zamenu za Stamenića

Odmah nakon što je prihvatila ponudu Koventrija za Marka Stamenića, Crvena zvezda je ekspresno rešila upražnjeno mesto u veznom redu. Kako saznaje Mocart Sport, u pitanju je dosadašnji vezista APOEL-a Dalsio, kojeg je izabrao šef struke Vladan Milojević, sa kojim je sarađivao u sezoni 2022/2023.

Dalsio stiže kao slobodan igrač, s obzirom na to da mu je istekao ugovor u Nikoziji. Ima 28 godina, rođen je u portugalskoj Almadi, bio omladinski reprezentativac Portugala, a potom je obukao dres Gvineje Bisao, za koju je zabeležio osam nastupa.

U pitanju je pravi "box to box" vezista, koji ima izuzetan pregled igre i brz dribling. Takođe i savršenu levu nogu, kojom spaja svoje igrače iz navale sa protivničkim golom, ali ume i te kako da "zapuca" sa distance.

Dalsio iza sebe ima dve godine u APOEL-u, tokom kojih je odigrao 81 meč i postigao je sedam golova i upisao tri asistencije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati