Fudbal

Direktno.rs

31. 05. 2024. 23:13 0

Mitar uzeo trofej i ostavio Ronalda u suzama (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala osvojili su titulu u šampionatu Saudijske Arabije, a ovog petka su došli i do trofeja u Kupu Saudijske Arabije. Jer, u finalu su posle penala savladali Al Nasr - 5:4. Posle 120 minuta bilo je 1:1.

Strelac za Al Hilal protiv ekipe za koju nastupa Kristijano Ronaldo bio je Aleksandar Mitrović.

Igrao se 15. minut kada je Malkom uputio sjajan centaršut u srce kaznenog prostora, loptu je ispratio Aleksandar Mitrović i udarcem glavom je smestio u mrežu.

Uostalom, u priloženom snimku možete i da se uverite kako je sve to izgledalo.

Ipak, nije do kraja meča Al Hilal uspeo da sačuva prednost, te je Al Nasr do izjednačenja došao u 88. minutu, kada je Jahija pogodio za 1:1.

Inače, duel su, pored golova, obeležili i crveni kartoni, budući da ih je bilo čak tri. Tako je najpre Ospina isključen u 56. minutu, kada je Al Nasr ostao sa igračem manje, da bi u finišu meča dva crvena kartona dobili igrači Al Hilala - pre kraja su u svlačionicu morali Al Bulajhi i Kulibali. 

Kako se rezultat nije promenio, otišlo se u produžetke, u kojima takođe nije bilo golova, pa su pobednika odlučili penali. U tom ruletu bolji su bili igrači Al Hilala, koji su u tom delu meča trijumfovali sa 5:4 i ostavili su Kristijana Ronalda u suzama.

Naš Aleksandar Mitrović je bio precizan u drugoj seriji, a junak pobede je golman Jasin Bunu, koji je odbranio dva penala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati