Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

17. 04. 2024. 10:54 1

Duljaj o večitom derbiju i Nađu: Sve je prenaduvano

Šef stručnog štaba Partizana, Igor Duljaj, posle sastanka sa pomoćnikom Albertom Nađem i čelnicima kluba, kaže u izjavi za Telegraf da su "nesporazumi" od utorka prevaziđeni i će njegov prvi pomoćnik Albert Nađ voditi predstojeći 173. večiti derbi.

Trener ističe da su i u porodicama nesporazumi donekle normalna pojava, ali da članovi familije uvek oproste jedni drugima i nastave dalje.

Duljaj ističe da je cela situacija "prenaduvana" u javnosti.

- U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije - navodi Duljaj.

- Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš "prenaduvano" u medijima. Izvinite, sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti, jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan - zaključuje Igor Duljaj za Telegraf.

Podsetimo, 173. večiti derbi na programu je u subotu 20. aprila od 18 časova na stadionu Rajko Mitić. Samo četiri dana kasnije, na istom stadionu odigraće se i polufinale Kupa između ove dve ekipe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati