Fudbal

Direktno.rs

11. 04. 2024. 13:37 0

Navijači Dortmunda besni na trenera - dok tugujemo, on se selfira

U senci utakmice između PSŽ-a i Barselone prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona odigrali su Atletiko Madrid i Dortmund. Pobedu od 2:1 ostvarila je domaća ekipa.

Mnogo sreće su na kraju imali Španci. Sekund pred kraj je Brandt pogodio stativu i može se reći da je Simeone imao više razloga za smeh jer je posle prvog meča bliži polufinalu.

Ipak, potez Edina Terzića, trenera Dortmunda, nakon utakmice razbesneo je navijače Dortmunda koji su bili tužni zbog poraza svoje ekipe. Naime, sve se desilo posle duela i to čak nakon izjave koju je Terzić dao za medije. Trener Dortmunda razgovarao je sa legendarnim Del Pjerom.

- Nismo razočarani, imamo priliku kod kuće da pokažemo da ne igramo fudbal samo 60 minuta, nego 90 ili čak 120 - rekao je između ostalog Terzić.

Nakon toga Del Pjero mu se zahvalio i rekao da se vide za sedam dana, rukovali su se, a Terzić je "nestao" iz kadra. A, nakon toga iznenađenje za navijače Dortmunda - Terzić, kojeg očito poraz ne boli kao navijače ovog kluba, se vratio kako bi se uslikao sa Del Pjerom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati