Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

31. 03. 2024. 16:26 1

Šansa karijere: Paunović preuzima Bragu?!

Veljko Paunović je bez angažmana od decembra prošle godine kada se rastao sa Čivasom iz Gvadalahare, a uskoro bi mogao da dobije trenersku priliku karijere.

Naime, kako prenosi prestižni "O Žogo" iz Portugala, srpski trener jedan je od dvojice kandidata za novog trenera Brage.

"Kardinale" će nakon utakmice sa Portimonenseom napustiti aktuelni šef struke Artur Žorž koji će postati novi trener Botafoga, pa se uprava kluba bacila u potragu za rešenjem na klupi prvog tima.

Navodno, Braga je već kontaktirana Paunovića, ali je prvi izbor uprave trener Aruke Danijel Souza kojeg koči činjenica da ima važeći ugovor sa svojim klubom.

Sa druge strane, Paunović je slobodan i mogao bi odmah da preuzme brigu o prvom timu Brage, a sa njim bi vrlo verovatno stigao i nekadašnji portugalski fudbaler Nuno Gomeš koji je bio njegovog stručnog štaba u Čikagu, Redingu i Čivasu.

Paunović je trenersku karijeru započeo kao selektor mlađih kategorija Srbije, a sa selekcijom do 20 godina je osvojio i titulu prvaka sveta 2015. godine na Novom Zelandu.

Nakon toga, preuzeo je Čikago koji je vodio četiri godine, usledile su dve godine u Redingu pre nego što je preuzeo Gvadalaharu.

Prilika da preuzme Bragu bila možda i šansa karijere...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati