Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

23. 03. 2024. 20:58 2

Zvezda bolja od Zenita, Knežević strelac

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Zenita iz Sankt Petersburga sa 1:0 u prijateljskom susretu. Oba kluba imali su šanse, ali je jedini gol pao u finišu, a strelac je bio Nikola Knežević.

Na početku duela je minutom ćutanja odata počast stradalima nakon napada i pucnjave u Moskvi.

Prvo uzbuđenje na terenu je viđeno u 6. minutu. Nakon faula Karavaeva, Zvezda je tražila penal koji nije dobila. Guteša imao četiri minuta kasnije laku intervenciju. Nakon 20 minuta nije bilo konkretnih šansi na obe strane. Isidor bio neprecizan u 23. minutu a Zenit opasniji bio.

Za Zvezdu je najbolju priliku propustio Nikola Knežević u 37. minutu. Olainka ga je uposlio, a šut mu odbranio Keržakov.

Katai nije potom uspeo iz slobodnjaka u 41. minutu. Minute dobre igre nisu mogli crveno-beli da krunišu golom. Endiaje i Olainka nisu uspeli da zakače loptu posle ubacivanja Radojevića u 44. minutu. Pa tako nije bilo pogodaka nakon prvog poluvremena. Marakanu je posetilo 42.771 navijač.

U drugom delu, Olainka je u 54. minutu šutirao preko prečke. Zenit je u dva minuta propustio dve ogromne šanse. Udarac Jerohina se odbio od prečke, ali lopta nije prešla celim obimom gol liniju u 60. minutu.

U 62-om je Vilson Isidor pogodio stativu.

Onda je Nikola Mituljikić propustio idealnu šansu. Nakon kombinacije Kange i ubacivanja Kataija, promašio je gol glavom u padu u 73. minutu meča.

Marko Ćurić zamenio je Šerifa Endiajea u sledećem minutu igre. Crveno-beli su naplatili promašaje. U 82. minutu, vođstvo je doneo Nikola Knežević. Nakon odbijene lopte, fintom je uspeo da se oslobodi defanzivca i smesti loptu u mrežu. Time doneo pobedu Zvezdi.

Crveno beli nastavljaju takmičenje u prvenstvu sledeće nedelje kada gostuju Javoru u Ivanjici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati