Fudbal

M. Z.

04. 03. 2024. 23:01 0

Ovo se ne pamti: Navijači Šefilda u 15. minutu otišli kući

Šefild junajted je očigledno ove sezone zalutao u Premijer ligu! Pokazao je to duel sa Arsenalom kod kuće u 27. kolu engleskog prvenstva, u kom su "tobdžije" nanele težak poraz rivalu - 6:0. Već u 15. minutu Arsenal je imao 3:0 i naterao brojne navijače Šefilda da napuste stadion i odu kući.

Komšarnu sezonu proživljavaju fudbaleri i navijači Šefild junajteda, budući da su na 11 kola pre kraja sezone zakucani na poslednje mesto sa svega 13 bodova i imaju minimalne šanse da opstanu, jer Notingem, prva ekipa iznad crte, ima 11 bodova viška.

Međutim, sudeći prema prikazanom Šefild junajtedu ove sezone nije mesto u eliti. Pokazao je to i duel sa Arsenalom, koji je na samom startu meča demonstrirao moć i za 15 minuta je rivalu spakovao već tri gola.

Već u petom minutu je prednost "tobdžijama" doneo Odegard. Na 2:0 je Arsenal otišao posle autogola Bogla u 13, da bi dva minuta kasnije Gabrijel Martineli na asistenciju Jakuba Kiviora povisio na 3:0.

I tada je pojedinim navijačima Šefild junajteda bilo dosta, pa su napustili stadion, što u Premijer ligi, ali i u fudbalu uopšte odavno nismo videli.

A oni kopji su ostali na stadionu, svedočili su daljem mučenju izabranika, pošto je Arsenal u 25. minutu preko Martinelija došao do ogromnih 4:0! Ni tu nije bilo kraj, pošto je u 39. minutu na semaforu stajalo čak 0:5. Za to se potrudio Deklan Rajs, koji je u gol pretvorio dodavanje Bukaja Sake.

Priželjkivali su igrači Šefild junajteda da će se Arsenal zadovoljiti tom ogromnom prednošću, no to nije bilo slučaj, pa je u 68. minutu tim iz Londona otišao na 6:0, i to kada je Ben Vajt pogodio posle asistencije Kaja Haverca. 

To je na kraju bio i konačan rezultat, a Arsenal je posle ovako ubedljivog trijumfa ostao treći sa 61 bodom (jedniim manje od Mančester sitija, a dva od Liverpula). Šefild junajted je, o čemu je bilo reči, poslednji sa 13 bodova i gol razlikom minus 50.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati