Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

01. 03. 2024. 12:28 0

Bomba: Sergej se vraća u Evropu

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić posle samo godinu dana mogao bi da se vrati u Italiju. Član saudijskog Al Hilala ponovo je u žiži interesovanja Juventusa koji će pokušati po ko zna koji put da završi njegov transfer.

Čim je postalo jasno da od Pola Pogbe nema ništa zbog četvorogodišnje suspenzije jer je ustanovljeno da se dopingovao, Juve je krenuo po SMS-a kao prirodnog zamenika, piše Kalčomerkato.

Ideja Stare dame je da Sergej popuni rupu izazvanu odlaskom Pogbe, koji će dobiti raskid ugovora i samim tim otvoriti mu prostor za finansijski jak ugovor.

Naravno, neće biti toliko moćan kao u klubu iz Rijada s platom od 20 miliona evra, verovatno tri puta manji, ali će Milinković-Savić imati mogućnost da igra na vrhunskom nivou.

Opet, za godinu dana se naplatio u Saudijskoj Arabiji i punih džepova može da se vrati u Italiju gde je sa velikim uspehom igrao osam godina u dresu Lacija. Takođe, nedavno je isplivala informacija da se požalio bivšim saigračima da mu nedostaje Italija i Rim, koji bi mogao da zameni za severniji Torino.

Tamo bi ga sačekali saigrači iz reprezentacije Srbije Dušan Vlahović i Filip Kostić, naravno pod uslovom da obojica ostanu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati