Fudbal

Direktno.rs

11. 02. 2024. 23:24 0

Barsa štuca, "davljenik" joj dao 3 gola i uzeo bod!

U okviru 24. kola španske La Lige Barselona nije uspela da savlada Granadu, budući da je bilo samo 3:3 na Olimpijskom stadionu u Barseloni.

Sve je teklo po planu za Barselonu, stigla je Ćavijeva ekipa u prednost već u 14. minutu utakmice kada je Lamin Jamal uspeo da pogodi mrežu protivničkog golmana za 1:0, ali veći deo posla odradio je Kanselo koji je izfintirao protivnika i poslao fantastičan centaršut.

Iako je Barsa imala posed u prvom poluvremenu, Granada je bila ekipa koja je pretila u par navrata i konačno je uspela da izjednači rezultat u finišu prvog poluvremena.

Fakundo Pelistri je fantastično prošao po desnoj strani, uputio je centaršut i na pravom mestu je bio Ričard Sančez koji je pogodio za 1:1, krunisavši tako sjajnu akciju gostujućeg tima.

Upravo je Fakundo Pelistri, fudbaler Mančester junajteda na pozajmici u Granadi, uspeo da preokrene rezultat u korist svog tima u drugom poluvremenu.

Igrao se 60. minut kada je 17-godišnji Kubarsi načinio grešku, zapravo, bila je to greška u komunikaciji njega i Kundea, na kraju i šok za navijače Barselone jer je Pelistri uspeo da na vreme stigne na poslatu loptu Uzunija i sa par metara ju je smestio u mrežu.

Brzo se vratila Barsa. Fantastično je Gundogan jednim potezom izbacio celu odbranu gostiju, Levandovski je ostavljen da radi ono što najbolje zna, a to je da zakucava loptu u mrežu, bilo je 2:2 od 63. minuta.

I onda još jedan šok, Barsa opet bez dobre odbrane, Mausa je poslao centaršut u kazneni prostor, našao je Mikela, koji je doneo još jednu prednost Granadi - 2:3.

Međutim, uspela je Barselona da se spasi do kraja utakmice i da izvuče makar remi. Lamin Jamal je sve uradio. Prvo je oduzeo loptu bez faula, potom se namestio i šutirao pravo u donji desni ugao za 3:3 u 80. minutu.

Tragala je Barsa za još jednim golom, vredan je bio pomena pokušaj Gujua, ali mreže se više nisu tresle na ovom meču. Barsa je na trećem mestu zahvaljujući porazu Atletika koji je danas izgubio od Sevilje, dok je Granada pretposlednja na tabeli sa samo 13 osvojenih bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati