Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

08. 02. 2024. 19:30 0

Šta švajcarski mediji kažu o grupi sa Srbijom

Voljom žreba, reprezentacija Srbije će u narednom ciklusu Lige nacija igrati protiv Španije, Danske i Švajcarske, i to u Ligi A.

Utisak je da svi učesnici ove grupe mogu da budu zadovoljni, jer je izbegnuta "grupa smrti" u kojoj su smeštene Italija, Belgija, Francuska i Izrael.

Švajcarski mediji uglavnom ističu to što je njihov nacionalni tim u grupi sa Srbijom, protiv koje je imao uspeha na dva prethodna šampionbata sveta.

- Švajcarska se sastaje sa Srbijom u Ligi nacija - odmah naglašava švajcarcki "Blik" i dodaje:

- U Ligi nacija 2024/25, reprezentacija Švajcarske će igrati protiv Španije, Danske i Srbije.

U tekstu se dalje ističe:

- Sviđa nam se ono što vidimo. Reprezentacija Švajcarske ima atraktivnu grupu! Tu je spektakl protiv Španije i utakmica protiv Danske. Treća nacija koja nas čeka je Srbija, protiv koje je naša reprezentacija već igrala na Svetskom prvenstvu 2022. godine - piše "Blik".

Sličan je komentar i na tamošnjem portalu "20 minutes", koji takođe u naslovu ističe Srbiju, ali i dodaje da je Švajcarska izbegla "čudovišnu grupu",

- Reprezentacija Švajcarske ima jaku grupu u Ligi nacija. Već je bilo vrućih i politički eksplozivnih duela između Švajcarske i Srbije na Svetskom prvenstvu 2018. i 2022. zbog kosovskih korena zvezda "Natija" Granita Džake i Džerdana Šaćirija - podseća pomenuti portal.

Za razliku od njih, portal "24 heures" (24 sata) akcenat stavlja na susret sa Špancima, kao najatraktivnijim rivalom u grupi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati