Fudbal

[ Izvor: Mocart sport ]

03. 02. 2024. 15:55 2

Otac kvari transfer Andriji Živkoviću?!

U velikoj formi igra Andrija Živković ove sezone u dresu solunskog PAOK-a. Reprezentativac Srbije jedan je od ključnih razloga sjajne sezone tima sa "Tumbe", koji je trenutno lider prvenstva Grčke.

Živković je postigao 13 golova u svim takmičenjima, upisao još sedam asistencija i opravdao status najplaćenijeg igrača. Gazda PAOK-a Ivan Savidis prošlog leta je samoinicijativno podigrao platu bivšem članu Partizana na 1.200.000 evra, potom mu je produžio ugovor na još četiri godine.

Sve je ukazivalo da će Andrija Živković najbolje fudbalske godine provesti u Solunu. Međutim, veliku želju da angažuje rođenog Nišliju pokazao je lider ruskog prvenstva Krasnodar. Prema pisanju tamošnjih medija, Krasnodar je spreman da Andriju Živkovića plati sedam miliona evra. I to nije problem.

Međutim, u celu priču umešao se otac srpskog reprezentativca, koji je ujedno i mendžer, sa zahtevom da njemu bude isplaćeno još tri miliona. Toliko Živković senior ceni svoje konsultanske usluge kako bi sina ubedio da je Krasnodar prava sredine za njega.

Međutim, Krasnodar se nada da će izdejstvovati niže uslove. Na ruku ruskom klubu ide i podatak da je prelazni rok u većini evropskih zemalja završen i da Živković sada ne može da bira. "Bikovi" veruju da mogu da dobiju popust. Odnosno da kompletan paket za Andriju Živkovića košta 7,5 miliona evra.

Šest bi pripalo PAOK-u i još 1,5 miliona evra Živkovićevom ocu. Pitanje je, međutim, hoće li na takvu pogodbu pristati Živković senior. On se pokazao kao vrlo tvrd pregovarač kada je nekada jedan od najboljih mladih igrača sveta trebalo da produži ugovor sa Partizanom. Na kraju je bez obeštećenja otišao u Benfiku, a upravo je otac dobio masnu proviziju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati