Fudbal

Direktno.rs

23. 12. 2023. 07:00 1

SKANDAL posle finala klupskog SP (VIDEO)

Mančester siti je po prvi put u klupskoj istoriji postao svetski prvak, a posle utakmice i pobede nad Fluminenseom (4:0) došlo je do skandala u kom je protagonista bio Felipe Melo, defanzivac brazilske ekipe.

U prijenosu uživo se moglo videti sve izbliza. Felipe Melo i Kajl Voker su ušli u obračun, a kamerman je brže-bolje okrenuo kameru na drugu stranu.

Organizatori direktnog prenosa nisu želeli da se u svet pošalje loša slika, međutim bilo je kasno.

Ubrzo se pojavio i drugi snimak sa samog terena koji su objavili brazliski mediji na kojem se može jasnije videti šta se dešavalo.

Sve su navodno počeli Džek Griliš iz Mančester sitija i Martineli iz Fluminensea, posle čega je došlo do žestoke rasprave.

Felipe Melo nije uspeo da se iskontroliše, što je nekako i svojevrsno za njega, te je odlučio da krene da traži pravdu.

Sve je trajalo nekoliko sekundi, a obračun sa Vokerom je umalo eskalirao. Brzo su se uključili i ostali, te se situacija smirila.

Podsećanja radi, fudbaleri Mančester sitija su slavili sa ubedljivih 4:0, te su na taj način potvrdili superiornost u klupskom fudbalu.

Sve je bilo gotovo nakon pola sata igre. Alvarez je još u prvom minutu doveo "građane" u vođstvo, da bi u 27. minutu Nino zatresao sopstvenu mrežu. U nastavku su još strelci bili Foden i ponovo Alvarez.

Tako je Gvardiola u svoje vitrine dodao još jedan veliki trofej, pa je Španac na pravom putu da postane najuspešniji trener u istoriji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati