Fudbal

[ Izvor: NIN ]

07. 12. 2023. 17:05 69

Vučić: Kokeza je uzeo pare, ali ne 600 miliona evra

Aleksandar Vučić dao je intervju za nedeljnik NIN u kome je između ostalog pričao i o bivšem predsedniku FSS-a, Slaviši Kokezi.

Naime, glavni i odgovorni urednik NIN-a, Milan Ćulibrk, pitao je predsednika Srbije da li ima nešto sporno u tome što je Kokeza oštetio državu za 600 miliona evra, kako su naveli provladini tabloidi?

- Ne, ne, koliko znam protiv Kokeze se vodi postupak, ali ja nisam u tom slučaju video tako čiste dokaze za 600 miliona. Video sam za ozbiljan novac, ali on je mnogo manji od te cifre koju su pominjali tabloidi. Ali, zamislite za razliku od gospodina Kokeze, protiv koga se vodi postupak, protiv Đilasa, koji je zaradio desetostruko, ne vodi se postupak - tvrdi Vučić.

Podsetimo, tabloidi su naveli da je Slaviša Kokeza oštetio državu za više od 600 miliona. Informer, Srpski telegraf, Alo, Kurir i ostali provladini tabolidi su se tih dana utrkivali ko će više i jače napasti Kokezu.

Dakle, Aleksandar Vučić je potvrdio da ovi tabloidi iznose neistine. Da li je ovo prvi put da predsednik Srbije govori istinu?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 69

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati