Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

30. 11. 2023. 15:50 3

Zvezdini milioneri u BLATU

Podatak da je Crvena zvezda letos potrošila tri puta više na obeštećenja od Jang bojsa dovoljan je rаzlog da se poslednje mesto u grupi Lige šampiona okarakteriše kao veliki neuspeh, a fijasko je kad se ima u vidu da je u timu prvaka Srbije nekoliko fudbalera čija se godišnja zarada piše sa sedam cifara.

Većina prvotimaca Crvene zvezde nigde ne može da zaradi više nego na Marakani, a zauzvrat nisu doneli klubu ni realizaciju minimuma evropskih ambicija. Izgubili su u Bernu od prilično manje plaćenih, a nisu ih pobedili ni u Beogradu, piše Sport klub.

Prema podacima portala "Capology", Jang bojs godišnje na plate fudbalera u ovoj sezoni troši 11,4 miliona evra. Toliko je Crvena zvezda, prema tadašnjim izjava generalnog direktora Zvezdana Terzića, izdvajala za prinadležnosti fudbalera u sezoni 2018/19.

Ulaganja su na Marakani konstantno povećavana, a aktuelni tim je najskuplji u istoriji kluba. Dosta je milionera u neuspešnoj družini, od trenera do najplaćenijeg In-Beom Hvanga, o kome se u zvezdaškim krugovima priča da je dogovorio zaradu na godišnjem nivou koja je bliža sumi od dva miliona nego milionu evra.

Kraso i Endiaje su potpisali jake ugovore, odlično su plaćeni i Kanga, Dragović, Bukari, Olajinka, Ivanić, Katai… Praktično nema u ekipi fudbalera koji bi mogao da bude nezadovoljan primanjima, a bez obzira na to što postoje određena kašnjenja u isplatama, sve na kraju bude na računima.

Postavlja se pitanje gde je odgovornost i hoće li fudbaleri i stručni štab biti novčano kažnjeni posle očajnih rezultata u susretima sa Jang bojsom?

A, u upravi bi trebalo da se pogledaju u oči i vide koliko su pogrešnih procena napravili. Nema sumnje da su za uloženi novac mogli da dovedu bolje fudbalere, rezultati u susretima sa Jang bojsom to najbolje pokazuju.

Sa preskupim timom ostaje im da u srpskom fudbalskom blatu dođu do preokreta u trci za titulu, jer su u dosadašnjem delu sezone milioneri iz stručnog štaba i ekipe i u tom takmičenju ostvarili rezultate ispod očekivanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati