Fudbal

Direktno.rs

04. 11. 2023. 21:33 0

Otmičari: Volimo Dijaza, pustićemo mu oca

Nedavno oteti otac fudbalera Liverpula Luisa Dijaza uskoro će ponovo biti na slobodi, pošto se grupa koja ga je kidnapovala oglasila saopštenjem i to potvrdila.

Grupa koja je prvobitno otela Dijazove roditelje - majka mu je posle samo nekoliko sati spasena - identifikovana je od strane Vlade Kolumbije kao Nacionalna oslobađajuća vojska. Oni su u saopštenju naveli da nisu imali nameru da naškode porodici reprezentativca, kao i da će osloboditi Luisa Manuela Dijaza.

Nacionalna oslobađajuća vojska u Kolumbiji je odred koji nije u direktnoj vezi sa državom i vodi pregovore sa predstavnicima zakona oko primirja, s obzirom na to da se radi na okončanju konflikta koji bukti skoro 60 godina.

- Front rada na severu nas tera na ekonomske misije i jedna od njih je obezbeđivanje slobode, koju ćemo garatnovati i Luisu Manuelu Dijazu, ocu Luisa Dijaza, čim budemo utvrdili da je to zapravo njegov identitet. On je član porodice vrhunskog sportiste kog svi mi Kolumbijci volimo. Pustićemo ga čim se to desi, želimo da izbegnemo incidente. Luis Dijaz je simbol naše zemlje, nadamo se da će problemi biti razrešeni - piše u saopštenju koji je objavljen u listu "El Kolombijano".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati