Fudbal

Direktno.rs

11. 10. 2023. 11:05 1

Najlepša fudbalerka na svetu dobila nepristojnu ponudu

Ališa Leman je jedna od najpopularnijih fudbalerki na svetu, a uz to nosi i epitet najlepše i po mnogima najzgodnije fudbalerke današnjice. Ališi je u martu ove godine ponuđeno da se pridruži jednoj od web stranica sa sadržajem za ostale u zamenu za veliku platu. Fudbalerka Aston Vile je to odbila, a sada je otkrila da je dobila nemoralnu ponudu od veoma poznatog fudbalera.

Popularnost je počela da stiče 2018. kada je iz Jang Bojsa prešla u Vest Hem, a kasnije je potpisala za Aston Vilu. Pored dobrih igara, postala je popularna zbog izgleda i učestale aktivnosti na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati preko 15 miliona korisnika i taj broj konstantno raste.

Ipak, suočavala se sa nekim nemoralnim stvarima i nuđen joj je veliki novac. Tako je u martu 24-godišnjoj ljepotici jedan sajt za odrasle nudio pare kako bi pokazala svoje telo i skinula se pred kamerama.

Osim toga, otkrila je da je od jednog jako poznatog fudbalera dobila "ponudu".

- Dobila sam poruku od nekoga ko je veoma poznat u celom svetu. Već smo se sreli, ali ne lično. Bili smo na istom događaju. Hteo je da mi ponudi 100.000 franaka za jednu noć - rekla je Ališa.

Leman je otkrila da je pročitala poruku dok je tumarala u noćnom klubu u Sjedinjenim Državama.

- Nema šanse da to prihvatim. I svejedno: samo 100.000 franaka? - bila je iznervirana.

Iako ju je novinar upitao kako se zove fudbaler, ona je to odlučila da zadrži za sebe, pa samo ostaje da se nagađa o kome je reč.

- Ne mogu da otkrijem njegovo ime. Mogu samo da kažem da je veoma poznat - dodala je ona.

Švajcarska reprezentativka je u ponedeljak je za jedan šou program rekla da fudbaler nije mogao da se pomiri sa njenim odbijanjem i pokušao je ponovo da je kontaktira po ovom pitanju preko svog agenta.

- Još imam tu poruku. Malo je glup - zaključila je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati