Fudbal

Direktno.rs

12. 04. 2024. 13:17 0

Ališa, daj nam dres (VIDEO)

Atraktivna švajcarska fudbalerka Ališa Leman imala je veoma neočekivan zahtev nakon što je otišla do grupe navijača kako bi se s njima slikama.

Švajcarske fudbalske reprezentativke su u kvalifiakcijama za EURO pobedile Azerbejdžan 2:0, a 25-godišnja Ališa svakako je nejpoznatija u redovima ove selekcije. Ona se medijski proslavila zbog popularnosti i aktivnosti na društvenim mrežama. Ova zgodna i lepa fudbalerka ima čak 16,7 miliona pratilaca i već nekoliko godina se o njoj često piše i pomno prati sve što napravi.

Članica Aston Vile ponosno predstavlja Švajcarsku, a posle nedavne utakmice protiv Azerbejdžana fanovi su imali priliku da je bliže upoznaju. Fudbalska barbika je ispunila želju grupe mladića, ali jedan je ipak preterao u zahtevima, budući da je od nje tražio da mu da dres.

Doveo ju je u najneugodniju moguću situaciju, ali je Ališa na kraju ipak odbila: "Ne mogu, žao mi je".

Verovatno je ispod dresa imala sportski grudnjak, ali svejedno bi bilo previše da se pred njihovim očima skinula, tako da fudbalerke izbegavaju praksu koja je uobičajena kod muškaraca, kada se razmenjuju ili publici dele dresovi nakon utakmica.

Ališa nezvanično nosi titulu najzgodnije fudbalerke sveta, a u vezi je sa Daglasom Luizom, Brazilcem iz, takođe, Aston Vile. Par je bio i ranije u vezi, a od januara su opet zajedno.

I jedno i drugo uživaju ove sezone. Ališa u rezultatima i na terenu i van njega, a Brazilac naročio na terenu budući da je njegov tim iznenada došao u priliku da se bori za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati