Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

05. 10. 2023. 14:44 0

Veljko Paunović pregovara sa Almerijom

Srpski trener i aktuelni šef stručnog štaba Čivasa iz Gvadalahare, Veljko Paunović, mogao bi uskoro da postane novi trener španske Almerije, prenosi Fabricio Romano, koji ističe i da je klub gde je Srbin nekada igrao već poslao inicijalnu ponudu u Meksiko!

Naime, Veljko Paunović i Čivas imaju izlaznu klazulu koju bi Almerija volela da iskoristi i da u svojim redovima vidi upravo fudbalera koji je 2008. godine i nastupao za njih.

Veljko Paunović je već više od godinu dana u Čivasu, gde je prošle sezone bio kandidat za titulu. Najveći uspeh u karijeri bivši napadač Partizana napravio je kao selektor omladinske reprezentacije Srbije, kada je osvojio prvenstvo sveta do 20 godina.

Pored Čivasa i Srbije, Paunović je vodio Čikago, bio je i u Redingu, sa kojim je stigao do plej-ofa za popunu Premijer Lige.

Paunović je svojoj igračkoj karijeri i dugo bio u Španiji, gd eje igrao za Atletiko iz Madrida, Marbelju, Majorku, Ovijedo, Tenerife, Hetafe, Almeriju, a igrao je još i u Hanoveru, Rubinu, Partizanu i Filadelfiji.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati