Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

04. 09. 2023. 22:55 2

GOTOVO Zvezda dovela napadača za Ligu šampiona!

Senegalac Šerif Endiaje zvanično je novi fudbaler Crvene zvezde. On je u redove srpskog šampiona došao kao veliko pojačanje za Ligu šampiona, a stiže iz turskog prvoligaša Adane Demirspor.

Poznati su i svi uslovi pod kojima je Zvezda završila ovo pojačanje u smiraj prelaznog roka.

Senegalac je sa Crvenom zvezdom potpisao trogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka na još jednu sezonu. Srpski šampion je u obavezi da odmah isplati Adani sumu od 1.500.000 evra, a za 30 dana, moraće da iskešira još 500.000 evra.

Dakle, početkom oktobra, biće isplaćena polovina obeštećenja za korpulentnog napadača, dok će ostala 2.000.000 takođe biti isplaćena u doglednom periodu kroz nekoliko rata. Treba napomenuti da ne pripada ceo iznos Adani, već određeni deo ide i u Šangaj Port, klub iz kog je napadač došao u Adanu Demirspor.

Prošle sezone Endiaje je dao osam golova na 12 utakmica za Adanu i devet golova za Šangaj Portu u Kini, gde je bio na pozajmici.

Igrao je još za Gectepe, Vasland Beveren i Goricu u Hrvatskoj.

Napadač iz Senegala ima 27 godina.

Letnji prelazni rok za srpske klubove trajaće do 15. septembra, međutim Zvezdi je ponedeljak poslednji dan za licenciranje tima za Ligu šampiona. Već smo najavili - štoper Bazela Naser Điga pojačao je Crvenu zvezdu, a u poslednjim minutima se očekuje potpis prošlosezonske uzdanice Olimpijakosa Hvana In-Beoma.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Prvi put je najteže

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati