Zabava

Direktno.rs

14. 05. 2024. 14:52 13

Olja Kovačević Palmi o zabrani Evrovizije: Kolo u plićaku je sigurno bolje

Supervizorka Pesme za Evroviziju Olivera Kovačević odgovorila je gradonačelniku Jagodine Draganu Markoviću Palmi na njegov predlog o tom takmičenju.

Marković je izjavio da će podneti zahtev da Srbija više ne učestvuje na Evrovizji, jer je to, kako je rekao, postao festival "homoseksualizma i sektaštva".

- Evrovizija promoviše homoseksualizam i sekte i to veoma loše utiče na našu decu i omladinu, a to se posebno videlo prilikom proglašenja ovogodišnjeg pobednika Evrovizije - naveo je Marković Palma u pisanoj izjavi. Dodao je i da odlazak na Evroviziju Srbiju košta mnogo.

Olivera Kovačević na televiziji Nova se dotakla između ostalog i ovoga što je Palma rekao.

- Živi nismo da čujemo šta je on imao da kaže tim povodom. Je l' moraju oko svega da se oglašavaju. Naravno da treba prekinuti i igrati kolo u plićaku porodično u Haniotiju - ironično je rekla Kovečević.

Palmina reakcija je zađivela na internetu gde su je fanovi Evrovizije sarkastično delili na mrežama, a sad sa ovim izjavom Olivere Kovačević su dobili pravu kombinaciju.

"Svi smo mi Olja Kovačević“; "Konačno da neko kaže", "Bože ako te ima daj njoj da bude poredsednik ERU-a", "Došla je da popije kaficu i da spusti malograđane, a kafu je već popila" i ostali uzvici oduševeljenja su mogli da se nađu kao komentari na ovaj snimak.

Ona se osvrnula i na to šta je, zapravo, ove godine bilo u fokusu kad je Evrovizija u pitanju – muzika, nastupi, politika ili skandali.

- Pa, sve zavisi koga šta zanima i šta ko gleda. Sve to je obeležilo ovogodišnju Pesmu Evrovizije. Produkciono, nastupi takmičara nisu nikad izgledali bolje, scena je neobičnog izgleda, sa tim krstom – a mi znamo da je sve što je verski i politički zabranjeno na Evroviziji, ali hajde, ne ‘čitaju’ ga kao krst. Naš Luke Black je prošle godine bio sa onim neobičnim nastupom i mnogi su komentarisali da je on ‘otvorio vrata’ i da su mnogi nastupi ove godine bili inspirisani njegovim - istakla je Kovačevićeva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati