Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

02. 09. 2023. 06:44 2

MMA borac hoće da bije Zlatana i to zbog lava?!

Zlatan Ibrahimović je ovog leta završio veliku fudbalsku karijeru i sada se može posvetiti drugim stvarima. Dobio je švedski fudbaler nekoliko izazova da uđe u ring, a poslednji je stigao od poljskog MMA borca Dariusa Kazmierczuka (49) koji je spreman brutalno prebiti Zlatana zbog događaja iz 2011. godine. Zlatan Ibrahimović je pored čudesnih fudbalskih veština dobo poznat i kao majstor tekvonda. Ima crni pojas u ovom borilačkom sportu čije je veštine često znao koristiti i na fudbalskom terenu.

Objavljivao je Ibrahimović snimke s treninga i zainteresovao je mnoge borce koji ga pozivaju na obračun u ringu. Sada je to učinio i poljski veteran Darius Kazmierczuk koji ima nameru da se osvetu legendarnom fudbaleru za ono što se desilo pre više od jedne decenije. 49-godišnji MMA borac iz Poljske besan je na Ibrahimovića jer je 2011. godine učestvovao u lovu na lavove i najavio je da će ga prebiti zbog toga jer je on ogroman zaštitnik životinja.

- 2011. godine ku*kin sin zvani Zlatan Ibrahimović je ubio lava. Otišao je s gomilom magaraca u lov i ubili su lava samo zbog trofeja. Izvukao se bez posledica, ali ja mu spremam brutalno prebijanje - poručio je poljski MMA borac.Ibra je samo kratko odgovorio na provokaciju nazivajući Kazmierczuka palačinkom i nije ulazio u dalju raspravu, ali nema dileme da bi eventualni ulazak Zlatana u ring u nekoj vrsti borbe izazvao popriličan interes svetskih medija. Pomenuti MMA borac jeste godinama u ovom sportu. Ipak, njegove izvedbe mu ne garantuju ništa veliko jer je 49-godišnjak u 15 borbi imao tri pobede i čak 12 poraza.

Zlatan bi imao popriličnu prednost u visini. Razlika je gotovo 20 centimetara i s malo treninga verovatno bi se mogao nositi s osam godina starijim poljskim borcem koji nije ništa posebno u MMA svetu. Imao je Ibrahimović javnih obračuna na terenu i svlačionicama, ali svakako da bi ga bilo interesantno videti u sportu koji mu je oduvek bio drugi izbor. Treba napomenuti da pored poljskog MMA borca Ibrahimovića u ringu želi videti i jutjuber KSI koji mu je ponudio boks meč. Odgovor nije dobio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati