Fudbal

Direktno.rs

16. 06. 2023. 23:42 1

Piksi: Joveljić će biti starter protiv Bugarske

Fudbalska reprezentacija Srbije izbegla je bruku u poslednjim minutima meča i savladala je Jordan sa 3:2. Mučili su se "orlovi", ali su golovima Dejana Joveljića stigli do trijumfa.

Selektor naše selekcije Dragan Stojković Piksi bio je zadovoljan mentalitetom svojih igrača.

- Nešto što smo očekivali, dobar ambijent, lepa utakmica, preokreti i maestralan Joveljić. Da li to znači da će biti starter u Bugarskoj? Da. Mi smo podelili minute, izmene u nastavku su donele potrebnu pas igru, dobili smo mirnoću, kontrolu i čini se da smo pogodili. Onog momenta kada smo odlučili da pobedimo, mi smo pobedili. Igrači nisu hteli da se pomire sa činjenicom da izgube utakmicu, pokazali su karakter, nisu želeli da prihvate poraz i kvalitet je došao do izražaja - počeo je Piksi, nakon čega je posebno hvalio Joveljića i Strahinju Erakovića:

- Vidi se da je u takmičarskoj formi, Joveljić ima fenomenalan osećaj za gol, pogotovo kada lopte dolaze sa strane, treći gol je zaista maestralan, u stilu najvećih golgetera današnjice. Na kraju nismo želeli da pošaljemo navijače kući nezadovoljne, zaslužili su da vide pobedničku Srbiju. Eraković se fenomenalno snašao na drugoj stativi, zakucao je loptu u mrežu. Nismo navikli da defanzivci često postižu golove, ali pokazao je osećaj, našao se na drugoj stativi i postigao je gol. Ponavljam, sve ovo je za nas dodatno samopouzdanje za ono što nas očekuje u Bugarskoj

Zahvalio se zatim i publici koja je davala podršku "orlovima" u Austriji.

- Navijačima hvala, bili su fenomenalni, zaslužili su ovu pobedu. Ovu stranicu zatvaramo i okrećemo se Bugarskoj. Sutra ćemo gledati njihov meč sa Litvanijom, ali fokus je sada na Bugarima. U Razgradu će izaći najjači sastav - završio je Piksi.

Srbija će 20. juna igrati meč trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati