Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Sport Klub ]

19. 05. 2024. 14:03 3

ABA liga se oglasila zbog sukoba između Nanelija i Lazarevića

Neverovatne vesti samo nekoliko sati pred treći meč finala ABA lige. Košarkaš Partizana Džejms Naneli je nasrnuo na Stefana Lazarevića, igrača Zvezde, a tom prilikom mu je naneo teške telesne povrede.

Iz redova Crvene zvezde su za Sportal potvrdili da je Džejms Naneli danas posle šuterskog treninga u Areni pesnicom udario Stefana Lazarevića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede. Na slici se jasno vidi da mu je povređena jagodična kost, kao i da mu je pukla koža pa se vide krvavi tragovi.

Kako se treći meč finala igra večeras (20.30) očekuje se hitna reakcija ABA lige. Iz sedišta najjačeg takmičenja na Jadranu su za "Sport klub" potvrdili da su u Beograd poslali disciplinskog sudiju, ali se ne osećaju nadležnim, jer se incident dogodio van košarkaškog terena.

- Upoznati smo sa incidentom, tim povodom smo poslali disciplinskog sudiju u Beograd, koji bi trebalo da doputuje pre početka utakmice kako bi prikupio što više informacija o događaju, ali se u isto vreme ne osećamo nadležnim, jer se incident dogodio van košarkaškog terena - navodi se u saopštenju ABA lige.

Ostaje da se vidi kakva će biti njihova odluka, ali je jasno da će od nje umnogome zavisiti događanja na parketu na trećem meču, a eventualna diskvalifikacija Nanelija, koju je tražila Zvezda, dodatno bi oslabila crno-bele u meču koji moraju da pobede.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati