Kultura

Direktno.rs

17. 05. 2024. 13:02 1

Potpuno neočekivano - Nikolas Kejdž je novi Spajdermen

Nikolas Kejdž je najnovija holivudska zvezda koja će glumiti superheroja Spajdermena u igranoj adaptaciji popularnih Marvelovih stripova, prenosi People.

Kejdž će u igranoj noar seriji,  iza koje stoje MGM+ i Amazonov streaming servis Prime Video, glumiti stariju verziju legendarnog superheroja. Serija se temelji na stripovima Spider-Man Noir.

Radnja serije smeštena je u 1930-e i prati ostarelog privatnog detektiva kojem je sreća okrenula leđa. Detektiva progoni njegova prošlost i razdoblje kada je bio jedini superheroj u Njujorku.

Seriju će režirati Hari Bradbir, dobitnik Emija, kojeg najbolje znamo po serijama Fleabag i Killing Eve. Izvršni producenti serije su Oren Uziel i Stiv Lajtfut.

 - Izuzetno talenotvani Nikolas Kejdž idealan je izbor za našeg novog superheroja, a iskusni produkcijski tim koji čine Fil Lord, Kristofer Miler, Ejmi Paskal i neverovatni tim iz Sonija posvećen je proširenju ove franšize na najverniji način -  izjavio je Vernon Sanders iz Amazona MGM-a.

Uz noar, poznati oskarovac trenutno radi na psihološkom trileru The Surfer, hororu Longlegs i adaptaciji romana The Gunslinger, koji je napisao Stiven King.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati