Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

11. 05. 2023. 23:02 0

Šok u Firenci, "čekićari" nose gol prednosti u Holandiju!

Bazel je odneo gol prednosti svojoj kući posle meča u Firenci, bilo je 1:2 i to posle velikog preokreta. Fiorentina je došla u prednost u 25. minutu utakmice.

Biragi je izveo korner, najviši u skoku je bio Martinez Kvarta, a lopta potom dolazi do Kabrala koji pogađa za 1:0. Imali su domaći igru, i u nastavku su bili bolji, ali nisu izdržali do kraja da ne prime gol.

Bazel je izjednačio, igrao se 71. minut, fantastična solo akcija Dijufa, sve je sam uradio, na kraju šutirao ne toliko jako, koliko precizno za 1:1.

Svi su mislili da će se završiti ovim rezultatom, ali... Drugi minut nadoknade, veoma loša postavka domaćina u odbrani, slabo su branili prekid i to je iskoristio Amduni koji pogađa za pobedu gostiju.Milenkovića danas nije bilo zbog kartona, Terzić nije igrao, a Jović je dobio šansu tek u poslednjih deset minuta utakmice.

Vest Hem je uspeo da stigne do prednosti posle prve utakmice protiv AZ ALkmara, bilo je danas 2:1 u korist domaćina koji je došao do pobede posle preokreta. Dobro su se Holanđani držali u prvom poluvremenu. Domaći jesu imali bolje šanse, ali daleko od toga da AZ nije pretio i onda smo videli gol u mreži "čekićara" u 42. minutu.

Tada je Rejnders povukao loptu, namestio se na udarac, šutirao i pogodio mrežu. Bila je to ona "žabica", lopta je odskočila neposredno ispred golmana Areole, nešto što je neretko pogubno po golmane, tako je bilo i sad.
Ipak, domaćin dolazi do izjednačenja. Igrali su dobro čitavo drugo poluvreme izabranici Dejvida Mojesa, a golman AZ-a je bio prilično neoprezan, napravio je penal koji je kasnije Benrahma iskoristio za 1:1. Igrao se 67. minut.

Samo devet minuta kasnije novi gol u mreži AZ Alkmara, iskoristili su domaći "momentum". Bio je to karambol u kaznenom prostoru posle lopte iz kornera, na kraju najsnalažljiviji Antonio koji sa par metara ubacuje loptu u mrežu za konačnih 2:1.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati