Fudbal

Direktno.rs

07. 03. 2023. 20:23 2

Da li je to Stanojević najavio OSTAVKU?!

Bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević brzo je našao angažman posle odlaska iz Humske, preuzeo je ekipu turskog Konjaspora koja je bila visoko plasirana, ali tamo nikako da mu krene kako je želeo.

Od dolaska na klupu Konjaspora njegov tim je upisao četiri prvenstvena poraza i samo jedan remi, a da sve bude još teže za njega, pre toga je debitovao eliminacijom iz Kupa posle penal serije sa Gacijantepom.

Proteklog vikenda je imao idealnu priliku da taj loš niz prekine, Konjaspor je dočekao Giresunspor koji se bori za opstanak, ali je taj meč završen bez golova, pa se kriza dodatno produžila.

Posle meča novinari su upitali Stanojevića da li razmišlja o podnošenju ostavke.

- Pre svega, nemam taj duh odricanja, naravno da neću odustati. Ali naravno, ako je to u korist tima, spreman sam da uradim sve što je potrebno. Ako je mišljenje ovih igrača, mišljenje uprave ili bilo koga drugog da će to biti u najboljem interesu tima, naravno da mogu da razmislim o tome. Ali danas smo dobro nastupili, nažalost nismo dobili ono što smo želeli. Govoreći iz individualne perspektive, dao sam sve što je potrebno sa moje strane, ali ako postoji takav zahtev kluba, naravno, mogu da razmislim o konsultovanju i razgovoru - rekao je on.

Turski mediji već pominju Sergena Jalčina, bivšeg trenera Bešiktaša, Malatije, Alanjaspora da bi mogao da se vrati na klupu Konjaspora koji je kratko predvodio tokom 2018. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Braća po mukama

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati