Fudbal

Direktno.rs

17. 02. 2023. 18:09 0

Španci pišu: I Mesi ide u Arabiju?!

Fudbaler Pari sen Žermena Argentinac Lionel Mesi mogao bi, ipak, na kraju sezone da prihvati ponudu Al Hilala iz Saudijske Arabije, tvrdi španski list "Mundo Deportivo".

Španski mediji tvrde da je otac argentinskog fudbalera Horhe Mesi odradio još jedan sastanak sa predstavnicima PSŽ-a, ali dogovor nije postignut. Francuski "Ekip" dodaje da će pregovori biti nastavljeni, ali ističe da postoje velike šanse da Mesi na kraju sezone napusti klub iz Pariza.

Mesi ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone, ali je njegova budućnost još uvek neizvesna.

- Mesi je već jednom odbio Al Hilal, koji želi Argentincu da ponudi godišnju platu od 300 miliona evra. Niko ne bi trebalo se iznenadi ako Mesi na kraju sezone prihvati ponudu iz Saudijske Arabije i još jednom pri kraju igračke karijere naplati svoje ime - navode novinari "Mundo Deportiva".

Španski mediji navode da postoji još jedna mogućnost za Mesija, i to prelazak u američku MLS ligu u Inter iz Majamija, koji je u vlasništvu bivšeg engleskog reprezentativca Dejvida Bekama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati