Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Index.hr ]

24. 12. 2022. 16:06 1

Opljačkao Titea i očitao mu bukvicu zbog kraha na SP?!

Sada već bivši selektor Brazila Tite (61) ostao je bez posla nakon poraza od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru, a sada je iskusni stručnjak prilikom jedne šetnje ostao i bez novčanika!

Brazilski mediji javljaju da je u Rio de Žaneiru nepoznati počinitelj opljačkao Titea koji je odlučio da se prošeta buržoaskim kvartom Bara da Tižuka u kom živi. Pljačkaš mu je ukrao novčanik, a tom prilikom je Titeu, kako ističu mediji iz Brazila, i očitao bukvicu o ispadanju sa Svetskog prvenstva.

Kada je pre četiri godine na Svetskom prvenstvu u Rusiji sa Brazilom ispao od Belgijanaca, Tite se sa porodicom povukao u izolaciju kako bi izbegao bes fanatičnih brazilskih navijača, ali to mu ovoga puta nije uspelo.

Brazil, inače, posle ispadanja u četvrtfinalu Mundijala nema selektora, ali bi tamošnji Savez narednih dana trebalo da saopšti ko će to zameniti Titea.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati