Fudbal

I. V.

27. 12. 2022. 09:11 26

Piksi danas podnosi izveštaj FSS o debaklu na SP

Od "dajte Brazil da se igramo" i najave osvajanja svetske titule, do kraha na Mundijalu. Fudbalski savez Srbije će danas spustiti zavesu na 2022, ali za razliku od prethodnog decembra, u kojem je sve pucalo od slavlja, konfeta, euforije pred Svetsko prvenstvo, ovog puta će se sve završiti u tišini. I crnini.

Za danas je zakazana sednica Izvršnog odbora FSS-a, a jedna od tačaka dnevnog reda biće izveštaj Dragana Stojkovića, selektora reprezentacije, sa Mundijala u Kataru. Selektor orlova će ponuditi objašnjenje šta se dogodilo na prvenstvu sveta, kako se stiglo do debakla, kako se osvojio samo jedan bod, ne pobedi niko... A čak je i Aleksandar Vučić, predsednik države, verovao u Piksija i igrače, i najavljivao u režimskim medijima (bar) polufinale!

Kada je prvenstvo završeno i napravljena tabela, Srbija je zauzela 29. mesto. Posledično, Orlovi su doživeli i veliki pad na FIFA rang listi.

Još jedna tačka dnevnog reda biće o dodeli javnih priznanja, odnosno, o dodeli Zlatne lopte za najboljeg trenera, fudbalera i fudbalerke za 2022. godinu.

Raspravljaće se na Izvršnom odboru i o kadrovskim pitanjima, gde bi mogao da bude preispitan rad i ostalih selektora, a teme će biti i raspodela UEFA sredstava solidarnosti za klubove Superlige, kao i Superlige za žene. Uz to, diskutovaće se i o dodeli novčanih sredstava teritorijalnim savezima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati