Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

10. 11. 2022. 20:40 1

Zvezda nokautirala Čuku i pobegla na "plus 10"

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički na Banovom brdu rezultatom 2:0 u zaostalom meču sedmog kola Super lige Srbije. Izabranici Miloša Milojevića iskoristili su neočekivani poraz Partizana i novim trijumfom otišli na deset bodova prednost u odnosu na najvećeg rivala.

Nakon propuštene prilike, Pešić je morao da zatraži izmenu zbog povrede već u 14. minutu, a njega je zamenio Bukari. Zvezda je u nastavku pretila preko Aleksandra Kataija koji je pogodio i prečku, a ofanzivni vezista se iskupio u 38. minutu kada je na dodavanje Kange matirao nemoćnog Mićovića.

Početkom drugog poluvremena, Čukarički je zaigrao nešto bolje i stigao do šanse preko Ivanovića, ali domaćin nije uspevao da bude konkretniji kako je vreme odmicalo. Milojević se odlučio za interesantnu izmenu, Bukarija koji je ušao u igru umesto Pešića zamenio je Kings Kangva, a upravo je fudbaler iz Zambije i stavio tačku na ovaj susret.Igrao se 84. minut kada je Kangva iskoristio dodavanje Ivanića posle lepe akcije i zatresao mrežu Čukaričkog, nakon čega je bilo jasno da će "crveno-beli" odneti čitav plen sa Banovog brda.

Zvezda je lider Super lige Srbije sa 50 bodova, dok je Čukarički četvrti sa 32 boda.

Čukarički – Crvena zvezda 0:2 (0:1)

(Katai 37, Kangva 84)

Stadion: Stadion Čukaričkog; Sudija: Srđan Jovanović

Čukarički: Mićović – Stevanović, Drezgić, Kovačević, Tošić – Sisoko, Kovač, Docić, Kovač, Ovusu – Badamosi; Trener: Dušan Kerkez

Crvena zvezda: Borjan – Gobeljić, Milunović, Pankov, Rodić – Kanga, Mijailović – Ivanić, Katai, Mitrović – Pešić; Trener: Miloš Milojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati