Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

22. 09. 2022. 18:33 3

Kralj novi sportski direktor Partizana

Stolicu sportskog direktora Partizana, upražnjenu posle nedavne ostavke Ivice Ilieva, popuniće dosadašnji šef skauting službe i legenda crno-belih – Ivica Kralj, koga će Skupština, odnosno Upravni odbor kluba iz Humske postaviti na pomenutu funkciju i dati mu odrešene ruke na čelu sportskog sektora, saznaje Telegraf.

To je nekako bio i logičan sled okolnosti, s obzirom na činjenicu da je Kralj već “u sistemu” Partizana, pošto se marta 2021. godine posle 14 godina vratio u Humsku i to kao koordinator u sportskom sektoru, ali i šef skauting službe, jednako učestvujući u aktivnostima prvog tima i Omladinske škole crno-belih.

Odlaskom Ilieva, krajem jula, pomenuta pozicija sportskog direktora je ostala bez šefa, pa su završetak prelaznog roka, zajedničkim snagama, kraju priveli skauti, trener Gordan Petrić, posle smene Ilije Stolice, i generalni direktor Miloš Vazura.Kralj će u budućnosti preuzeti ulogu prethodnika na čelu sportskog sektora i u saradnji sa pomenutim skautima prvog tima – Dejanom Rusmirom, Slađanom Šćepovićem, Zvonkom Popovićem, Aco Trifunovićem, Radetom Zaladom, Vladom Čapljićem, Predragom Jušićem, Zvonkom Živkovićem i Ilijom Zavišićem briniti o igračkom kadru i sportskim pitanjima u Partizanu.

Pomenuta funkcija je ostala bez prvog čoveka posle ostavke Ivice Ilieva, koji je krajem jula želeo da smeni Iliju Stolicu zbog očajnih igara i rezultata tima, ali se tome usprotivio predsednik Milorad Vučelić, stavši na stranu trenera, koga je inače sam i imenovao.

Iliev je otišao iz kluba, Stolica ostao i dodatno unakazio ekipu dopustivši najvećem rivalu da ode na sedam bodova prednosti i eliminacijom od kiparskog AEK-a iz Larnake, u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati