Fudbal

Direktno.rs

15. 08. 2022. 13:14 0

Ključa u Parizu: Mbape naredio da PSŽ proda Nejmara!

Bela tačka je postala crna za Pari Sen Žermen. Upravo zbog nje je ponovo buknuo haos u svlačionici "svetaca" koji preti da proguta tim, taman kada je počeo da igra kako mu dolikuje.

PSŽ je minulog vikenda pobedio kod kuće Monpelje sa 5:2, ali niko posle utakmice nije pričao o trijumfu, nego u sukobu Kilijana Mbapea i Nejmara.

Kod rezultata 0:0 Mbape je promašio penal za Parižane, a nešto kasnije, kada je dosuđen drugi, ponovo je hteo da se uhvati za loptu. Nejmar mu to nije dozvolio, on je šutirao i postigao gol, što je razbesnelo Francuza.

Na terenu se ništa bitno nije dogodilo, ali kako pišu francuski mediji, rusvaj je nastao u svlačionici posle utakmice. Mbape, koji je od ovog leta "gazda" u klubu, po ugovoru koji je potpisao, držao je predavanje Brazilcu da je trebalo on da šutira.

Tenzija između njih dvojice postoji od prošle sezone, na treninzima su se ignorisali i na početku poslednjih priprema, a usijanje je došlo do toga da je Mbape zatražio ili bolje rečeno naredio čelnicima PSŽ-a da prodaju Nejmara! Sad, ta misija neće ići baš tako lako, pitanje je koliko ima trenutno zainteresovanih klubova za dovođenje Brazilca, pogotovo što su najveće ekipe već zaokružene, a i njegova cena neće biti baš mala.

Probaće, verovatno, trener Kristof Galtije da malo smiri strasti, da ne bi taj sukob spržio ekipu već na početku sezone, ali tenzija toliko traje, da se neće tako lako spustiti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati