Fudbal

Direktno.rs

13. 08. 2022. 20:24 0

Crni Mančester junajted: Izgubili od Brentforda 0:4

Nestvarne scene u Londonu, poniženje kakvo Mančester junajted ne pamti. Primili su ne jedan, ne dva, niti tri, već četiri gola od Brentforda u prvom poluvremenu, preciznije za 34. minuta. Na kraju su izgubili 0:4.

Raštimovani orkestar je blaga reč za izdanje Junajteda u prvom poluvremenu, a najcrnje od svega je što fudbaleri Brentforda nisu prikazali Bog zna kako vanserijsko izdanje. Ali nije im ni bilo potrebno. Prva dva gola poklonio je David De Hea, kod trećeg se videla nemoć u skoku omalenog Lisandra Martineza, inače štopera plaćenog blizu 58.000.000 evra, dok je kod četvrtog gost bio žrtva sjajne kontre i mata u tri poteza.

Junajtedu se prvi put od sezone 1992/93 smeše dva poraza u prve dve utakmice engleske elite. Danas je već oborio jedan negativan rekord, prvi put je u Premijer ligi primio četiri gola za poluvreme.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati