Fudbal

Direktno.rs

18. 07. 2022. 23:33 0

UŽASNE VESTI Zvezda Dortmunda ima tumor!

Ovog ponedeljka, u kasnim večernjim satima, iz Nemačke su stigle strašne vesti - fudbaleru Borusije iz Dortmunda Sebastijanu Aleu dijagnostikovan je tumor testisa zbog čega je momentalno napustio kamp "milionera" u švajcarskom Bad Ragazu. Informaciju je obelodanio nemački klub na svom zvaničnom tviter profilu.

Golgeter koji je ovog leta došao na Vestfalen iz Ajaksa, gde je igrao sa našim Dušanom Tadićem, jutros se požalio da se ne oseća dobro, a lekarska ispitivanja otkrila su opaku bolest.

U narednim danima, Ale će biti pod budnim okom lekara u medicinskom centru, a Borusija će u dogovoru sa fudbalerom obaveštavati javnost o razvoju situcije. Za sada, klub je zatražio poštovanje Aleove privatnosti.

- Ovo su šokantne vesti za Alea, ali i za sve nas. Čitava Borusijina porodica želi Sebastijanu najbrži mogući i potpuni oporavak i nadamo se da ćemo uskoro biti u prilici da ga ponovo zagrlimo. Uradićemo sve što je u našoj moći da dobije najbolje lečenje i terapiju - rekao je sportski direktor žuto-crnih Sebastijan Kel.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati