Fudbal

Direktno.rs

23. 05. 2022. 12:13 3

Mbape izgubio 700.000 pratilaca na Instagramu za 24 sata

Kilijan Mbape produžio je ugovor s PSŽ-om do leta 2025. Francuz je iznenadio fudbalsku javnost odlukom da ostane u Parizu jer su ga mnogi već videli u dresu Real Madrida.

Međutim, iako je pregovarao s kraljevskim klubom na kraju je odlučio da prihvati ponudu PSŽ-a što niko nije očekivao. PSŽ mu je dao sve što je tražio, a Mbape će prema novom ugovoru biti jedan od najplaćenijih sportista na svetu.

Njegova odluka razočarala je čelnike Real Madrida koji su verovali da on sigurno dolazi na Santijago Bernabeu. Razočarali su i navijači ovog kluba koji su na društvenim mrežama i te kako kritikovali Mbapea.

Poručili su da je u PSŽ-u ostao samo zbog novca i da nije birao srcem. Koliko su besni na njega najbolje se pokazalo na Mbapeovom Instagram profilu. Navijači Reala na mnogim objavama su mu ostavili veliki broj komentara i uvreda, a potom su mnogi od njih odlučili da ga više ne žele pratiti na društvenim mrežama.

Španski mediji su objavili da je Mbape u samo 24 sata na Instagramu izgubio preko 700.000 pratilaca, ali i da bi uskoro ova brojka mogla preći i milion.

Međutim, teško da će to pogoditi napadača PSŽ-a kojeg na Instagramu i dalje prati čak 71 milion ljudi. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati