Fudbal

R. Ćeriman

14. 01. 2022. 20:13 7

Đilas za Direktno: Spreman sam za Sautempton!

Šolak u loži, Đilas daje gol, Sautempton slavi, na Arenisport prenos utakmice, Aleksandar Vučić na aparatima, a u SNS muk! Mislite da je nemoguće? Čuda su u fudbalu moguća, ostaje još samo da Đilas obuče dres premijerligaša. Pa da vidimo hoće li?

Vladimir Đilas (39)  je naš poznati fudbaler, koji je afirmaciju stekao u brojnim klubovima, a nosio je i dres Partizana. Do prošle sezone je igrao za niški Radnički, danas je član srpskoligaša Brodarca, iz kojeg bi trebalo da pojača BASK, ako transfer ne pokvari Sautempton. 

S obzirom na to da je srpskim biznismen Dragan Šolak kupio Sautempton, u javnosti se se priželjkuje da igrač sa prezimenom Đilas zaigra za ovog premijerligaša. Da li biste prihvatili?

- Pa naravno, želja svakog fudbalera jeste da igra u Premijer ligi. Vezano za moj prelazak u Sautempton, to ostavljam mom menadžeru Nebojši Mitroviću, ako on bude zadovoljan ponudom, verovatno bih prešao. Za mene bi to bilo nestvarno da u ovim godinama zaigram za Sautempton, ali jako bih voleo da se tako nešto dogodi - kaže Vladimir Đilas za Direktno.rs.

Igrali ste za mnoge domaće i strane timove, bili ste i napadač Partizana? Da li biste se se snašli u timu kao što je Sautempton?

- Sautempton je definitivno velika ekipa, jedna od vodećih u Premijer ligi. S obzirom na moje godine, ne bih sigurno mogao da izdržim 90 minuta, ali uz kvalitetan i dobar trening mogao bih minimum jedno poluvreme. A što se tiče pritiska, imali smo ga i u Partizanu, tako da mi ne bi bilo strano.

Da zaigrate za Sautempton i postignete gol, a na Arenisport komentator izgovori vaše prezime, kako biste se osećali?

- Fenomenalno, gledajući Premijer ligu, kad (Aleksandar) Mitrović da gol, to je nešto fantastično. Tako da bi to bio jedan od mojih najlepših momenata u životu. Imam neverovatnu želju da debitujem u Sautemptonu.

S obzirom na to da imate isto prezime kao opozicioni lider Dragan Đilas, da li Vas povezuju s njim?

- Što se tiče Dragana Đilasa, u principu ne. Čoveka ne poznajem, a mi smo opet u dve različite sfere. Dragan Đilas je političar, ja sam u sferi sporta, nemamo nikakvih dodirnih tačaka, čak sam se i raspitivao preko moje familije - nismo u krvnom srodstvu. Ali opet kažem, mi smo iz dva različita sveta, on je uspešan u svom poslu, ja sam pred zalaskom karijere u mom poslu, tako da nemamo dodirnih tačaka.

Mnogi igrači Vaših godina su se već penzionisali, a Vi ste najbolji strelac u Brodarcu. U kakvoj ste formi?

- Pa da, većina igrača u mojim godinama su završili karijere, ali, evo, hvala Bogu još uvek se dobro osećam, tako da i dalje igram. Spustio sam se dva ranga niže, sad sam trenutno u Srpskoj ligi Beograd, prošle godine sam igrao dosta kvalitetno, bio sam najbolji strelac lige. Neću uskoro završavati karijeru, hvala Bogu u odličnoj sam formi - zaključio je za Direktno i možda novo pojačanje Šolakovog Sautemptona Vladimir Đilas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati