Fudbal

Direktno.rs

22. 11. 2021. 10:26 0

Murinjo mu obećao patike od 800 evra ako da gol, on dao 2

Fudbaleri Rome sinoć su u gostima pobedili Đenovu 2:0 u meču 13. kola italijanske Serije A. Roma je uz dosta muke uspela na kraju da dođe do tri boda, a junak ovog tima bio je 18-godišnji Feliks Afena-Gjan kojem je Žoze Murinjo dao priliku u finišu utakmice.

Igrači Rome su stvarali prilike, ali nikako nisu uspeli da to krunišu golom. Ipak, Murinlo je potom u 74. minutu na teren poslao Afenu-Gjana što je bio trenutak koji je odlučio meč. Ovaj 18-godišnji fudbaler Rome je samo osam minuta kasnije postigao pogodak za 1:0 nakon što ga je odlično uposlio Mihtarijan. No, to nije bilo sve od Rominog tinejdžera u ovoj utakmici. Afena-Gjan je u četvrtom minutu sudijske nadoknade postigao i svoj drugi gol i tako postavio konačnih 2:0.

Nakon utakmice Murinjo je pričao o ovom tinejdžeru kojem je pružio priliku da zaigra za prvi tim Rome i očito da je to bila odlična odluka portugalskog stručnjaka. Trener Rome otkrio je da je obećao Feliksu da kupi patike koje mu se izuzetno sviđaju i poručio je da je to prva stvar koju će danas uraditi.

- Obećao sam Feliksu da ću mu kupiti patike koje mu se veoma sviđaju iako su dosta skupe jer koštaju 800 evra. Kada je dao gol pritrčao mi je i rekao da ne zaboravim na to obećanje. Ujutro prvo što ću napraviti je kupovina tih patika jer ih je zaista zaslužio - rekao je Murinjo.

Ovaj 18-godišnji napadač ponikao je u Gani u klubu EurAfrika, a u Romu je stigao početkom ove godine i bio je deo juniorskog tima rimskog kluba.

Merđutim, Murinjo mu je dao šansu u prvoj ekipi i to je bio odličan potez. U Seriji A odigrao je do sada tri meča, upisao je ukupno 92 minuta i postigao dva gola što je odličan učinak i pokazatelj o kakvom potencijalu se radi. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati